E-boek: 'Boek van Tantra' is uit

  • Tantra-Lotus

    Boek van Tantra

    In 2007 verscheen “Het Tantra werkboek”, een 74 pagina tellend boekje van Ivar Mol, welk in eerste instantie bedoelt was als cursusboek binnen de praktijk van Tantra-Lotus. Het kreeg echter enige bekendheid en zodoende werd het boekje in 2008 herschreven en als E-boek verkocht. Inmiddels zijn er meer dan 1.500 exemplaren van verkocht, en alle vragen op- en aanmerkingen werden opgeslagen en heeft geresulteert tot een compleet nieuw boekwerk “Het boek van Tantra”.

    Dit 225 pagina's tellend E-boek heeft 177 illustraites en tekeningen. De gehele Tantra in algemene zin wordt erin behandeld en de Kum-nye Tantra wordt zeer uitvoerig besproken. Alle meditatie's, massagegrepen en yogaoefeningen worden erin beschreven, de geschiedenis en herkomst en ook wat nu precies tantra is en wat het met je doet wordt uitgelegt. Het boek kost 15 euro inclusief printvriendelijke versie en updates.

    Als extra is er een printvriendelijke versie bij gedaan. deze bevat geen illustraties. Tevens zijn alle updates (2.0-2.9 versie) steeds weer gratis te downloaden.

    Verder informatie en links

    Alle meer informatie kan je hier verder kijken

    Bestellen kan middels het bestelformulier

    Je kunt ons ook altijd mailen op: info@tantra-lotus.com

    Met hartelijke en en lieve groet,

    Maaike Dermonde (namens Tantra-Lotus)

  • Tantra-Lotus

    (De vraag die nu snel gaat komen: Is dit geen SPAM ?!)

    Zo zou je het kunnen zien.

    Ik zie het liever als een aankondiging of mededeling. Er zijn nauwelijks goede boeken over Tantra en de meeste gaan alleen over seksualiteit. Dit is een boek geschreven vanuit de Tibetaans-Boeddhistische Kum-nye.

    De opbrengst gaat volledig naar SOS kinderdorp in Dharmsala, India.

    Als je het dan nog als spam wilt zien, dan heb ik daar vrede mee.

    Namaste-ji,

    Maaike