De gratis Thai yoga massage introductie workshop is in Amsterdam op 30 juli 2009 van 19.00 tot 22.00.

Tijdens de gratis workshop geven we een introductie van traditionele Thai Yoga Massage door het uitleggen van de theorie en les te geven in enkele traditionele Thai Yoga Massage houdingen. Geïnteresseerden kunnen de volledige Thai Yoga Massage cursus volgen. Studenten die de cursussen van Thai Hand volgen, ontvangen diploma’s die goedgekeurd en geautoriseerd zijn door ITM (International Training Massage) School, erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Onderwijs in Thailand.

Voor meer informatie kijk op www.thai-hand.com of email Manuel Luque of Nicole van Zurk via info@thai-hand.com of bel 06 43147998.

Thai Hand

Thai Hand bestaat uit gekwalificeerde leraren gecertificeerd en stelt zichzelf ten doel professionele masseurs en ieder ander te trainen die geïnteresseerd is in deze preventieve en genezende massagekunst, nog onbekend in het westen.

In Thailand weten ze al dat traditionele Thai yoga massage genezend en preventief werkt. Het wordt sinds kort ook toegepast in ziekenhuizen om wachtlijsten te verkorten. Daarom brengt Thai Hand deze eeuwenoude techniek naar Nederland, om onder meer stress te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren, RSI te voorkomen en migraine tegen te gaan.

Waardoor kan Thai yoga massage ons helpen?

Door de combinatie van moderne medicijnen en traditionele behandeling kunnen patiënten sneller herstellen dan met moderne medicijnen alleen. Een vrouw die bijvoorbeeld na de bevalling met hoofdpijnen kampt, is beter geholpen door een therapeutische massage dan met alleen maar pijnstillers. Traditionele Thai yoga massage is gebaseerd op acupressuur en stretchen en werkt zowel preventief als therapeutisch. Wie regelmatig Thai Yoga massage ondergaat, verbetert zenuwstelsel, ademhaling, bloedcirculatie, spijsvertering en immuun systeem. Thai Yoga massage helpt stress te verminderen, het lichaam te ontspannen en verhoogt het energiepeil. Bovendien helpt traditionele Thai Yoga Massage tegen slapeloosheid en worden psychische- en energieblokkades weggenomen.